1962_tekst.png
historisch pand
transformatie van een
de kubus van rietveld
wakker worden in
2019_tekst.png
om lekker te werken
de fijnste plek
2019_tekst.png
intieme optredens
grootste namen,
2019_tekst.png


WAAR

Uithoorn ligt op de grens van de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland, aan de oever van de Amstel. Het is een gemeente met sfeer en karakter: aan de ene kant dorps en landelijk, aan de andere kant met de dynamische invloeden van de bloemenveiling, Schiphol en Amsterdam. Vanuit Uithoorn zit je zo in steden als Amstelveen, Utrecht, Haarlem en Amsterdam. Zoek de stedelijke dynamiek van de hoofdstad op door lekker te shoppen in het centrum, een bezoek te brengen aan de vele musea of te genieten van de terrassen en restaurants. Ook het stadshart van Hoofddorp, het Cobra Museum in Amstelveen en het Amsterdamse Bos zijn dichtbij. Het gebouw De Hoeksteen is gelegen tegenover het hoofdwinkelcentrum van Uithoorn.


 

USP's

• Transformatie van een nieuw monument van de wereldberoemde      architect Rietveld 
• De kerk ligt tegenover een winkelcentrum met AH, Hema en                andere bekende ketens
• Kleine knusse gemeente
• Ligt aan de Amstel

 

• Ligt in het vennengebied  met mogelijkheid tot recreatie
• Ligt op steenworp van Amsterdam en Utrecht
• Er komt een sneltram van Amsterdam naar Uithoorn
• Ruime appartement > 120 m2
• Kantoorruimte om je in te onderscheiden (gewild bij architecten,        adviseurs, creatieveling)
• Een prachtige kans wie een restaurant met concept wil beginnen


 

 

winkels

Eind 2015 is het winkelcentrum Zijdelwaard, gelegen tegenover De Hoeksteen, na een grondige modernisering en uitbreiding opnieuw geopend. Het winkelcentrum biedt onder meer een vestiging van Albert Heijn, Jumbo, Gall & Gall en Jamin, een bakker, slager, kaaswinkel, poelier en viswinkel, Bart-Smit, enkele modewinkels, een kleermaker, schoenenzaak, kapper, sportwinkel, parfumerie/drogist, bloemenzaak, New-York pizza, cafetaria, koffie-/theeroom, opticiens en een apotheek. Anno januari 2017 zijn er nog wel enkele lege winkels in het winkelcentrum waarvoor het moeizaam blijkt om er een huurder voor te vinden.

Het centrum in het "oude dorp" van Uithoorn, gelegen op fietsafstand van De Hoeksteen, is een trefpunt in Uithoorn. Hier zijn alle functies die je in een dorpscentrum verwacht: het gemeentehuis, de ING-bank, een flink aantal horecagelegenheden, 2 supermarkten en diverse andere winkels. De binding van Uithoorn met de rivier De Amstel komt hier goed tot zijn recht door de aanlegplaatsen voor boten, waarvan 's zomers gretig gebruik wordt gemaakt.

 

bereikbaarheid / (openbaar) vervoer

De gemeente Uithoorn ligt op korte afstand van Amstelveen en Amsterdam en is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Inmiddels is de "omgelegde" N201 voor het verkeer opengesteld en daardoor is de bereikbaarheid van Uithoorn naar een hoger niveau getild.

De Hoeksteen is gelegen op korte afstand van een bushalte en op loopafstand van het busstation van Uithoorn. Recent is besloten om de sneltram vanuit Amstelveen door te trekken naar Uithoorn zodat in circa 2022 een hoogwaardige openbaarvervoerverbinding van Uithoorn naar Amsterdam operationeel zal zijn. Eén van de drie Uithoornse haltes van deze sneltram is gepland op de locatie van het huidige busstation.

 

Inschrijven

Kijk hier voor meer info